Cosul este gol

Categorii

Marci produse
Informatii

Garantia produselor


In situatia in care produsul achizitionat de dvs prezinta defectiuni de fabricatie sau nu este conform cu specificatiile prezentate pe site,beneficiati de garantia produsului.

Daca produsul nu este compatibil cu dispozitivul pentru care l-ati comandat,va rugam sa informati vanzatorul pentru returnarea acestuia.

Toate produsele comercializate de vanzator trebuie instalate  sau montate in ateliere specializate sau service-uri GSM autorizate. In caz contrar,vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea acestora . 

Defectiunile aparute in urma montarii, utilizarii sau manipularii neadecvate a produselor de catre cumparator nu fac obiectul garantiei. Exemple:aplicarea incorecta a foliilor de protectie sau distrugerea accidentala a produsului.

Produsele cumparate din magazinul nostru au valabilitate 2ani din momentul vanzarii.
La atingerea termenului de valabilitate,garantia oferita clientului se stinge.

Nu fac obiectul garantiei produsele ce prezinta urme de uzura in conditii normale.

Utilizatorul care a constatat primirea unui produs necorespunzator trebuie sa anunte vanzatorul in termen de 24 de ore de la primirea acestuia.
Cumparatorul poate solicita returnarea lui pentru a fi inlocuit cu unul corespunzator sau poate solicita returnarea contravalorii acestuia.
Daca cumparatorul doreste inlocuirea acestuia cu altul de o contravaloare mai mare,el va achita diferenta.
Daca valoarea noului produs este mai mica,cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului necorespunzator.

Vanzatorul se obliga sa solutioneze problemele legate de garantie in termen de 15 zile calendaristice din momentul in care a fost instiintat de catre client.

Pentru probleme legate de garantie ,va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0771.008.035 sau sa ne scrieti pe adresa de email:
office@arenaproduselor.ro.Va rugam sa mentionati numele dvs,un numar de telefon si numarul facturii de achizitie.
Va stam la dispozitie zilnic,de luni pana vineri,in intervalul orar 9.00-18.00

Pentru o solutionare amiabila si rapida,este necesar ca produsul sa fie insotit de factura de achizitie sau o copie a acesteia.

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Website detinut de KRT MOBILE & COMMUNICATION S.R.L., CIF: 40448152, Reg.Com: J23/203/2019

arenaproduselor.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.